A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2015 Július
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

júl

27

Új hét kezdődött, reggel van, ráadásul hétfő... Bár én mostanában egyre jobban szeretem a hétfőket :) A ma reggel is micsoda meglepetéssel indult!


Egy csomag érkezett, annyit tudtam róla csak, hogy a DXN küldte. Izgatottan felnyitom a dobozt, a mérete már sejtette, hogy nem egy levél érkezett, hanem valami nehezebb, súlyosabb tárgyról van szó.


A dobozt felnyitva a következő levelet látom:

'Kedves DXN Munkatársunk!
Nagy örömet jelent számunkra, hogy gratulálhatunk Neked azért, mert minősültél a 300 PPV Privilege Club-ba.
A teljesítményed hűen tükrözi mindazt a kemény munkát, elhatározást és képességeket, melyek segítségével elérted ezt a tagságot. Hiszünk benne, hogy céltudatos és teljesíthető célokat felállító példaként szolgálsz majd a csoportod tagjai számára. Mi azon leszünk, hogy jövőbeli törekvéseidben a segítségedre legyünk.
A teljesítményed elismeréseként fogadd Tőlünk szeretettel a csomagban lévő Oklevelet és a meglepetés DXN csésze szettet. 
Gratulálunk a megérdemelt minősülésed alkalmából és további sikereket kívánunk Neked és munkatársaidnak egyaránt a jövőben!' Üdvözlettel, DXN vezetősége

A levél alatt pedig ott az Oklevél és egy további kisebb doboz a már említett csésze szettel.

dxn kave csesze szett


A mai nappal újabb csészék kerültek a kávés csésze gyűjteményembe! Ezek a csészék nem akármilyen csészék ám! :) Az elmúlt hónapok munkáját, sikereit, kudarcait, a kellemes élményeket, a tapasztalatokat jelentik számomra.


És ahogyan a levél írja, valóban szeretném, ha minél több csapattársam részesülne hasonló gesztusokban, és élne át hasonlóan kellemes érzéseket, hiszen ez az ami motivál, lelkesít és visz előre! :)

 

 

Itt tudsz többet olvasni a DXN által forgalmazott termékekről.

 

 

Itt tudsz többet olvasni a DXN üzleti lehetőségről.

 

 

Itt tudsz többet olvasni a ganodermáról, mely oly sikeressé teszi a termékeket.

 

 

Itt tudsz nekem írni.


 

 

 

máj

28

Az olasz siker a DXN-nel

2014.05.28 - szerda

Az olasz történetem:


dxnsuccessologos


A DXN-be tavaly év elején vágtam bele, akkor még mit sem sejtve, hogy mennyire jól fogom benne érezni magam :)! A Vezetőnk, Judit mesélte, hogy tervben van az olasz piac nyitása, mi lenne, ha kihasználnánk az olasz nyelvtudásomat, és az olasz piacra fókuszálnánk.


Ez így is történt! Judit segítségével elkészült az olasz honlap, még tavaly nyáron, az olasz piac nyitása előtt. Novemberben pedig a DXN irodát nyitott Rómában. Akkoriban még alig-alig ismerték a DXN-t, viszont sokan szeretik a friss, új, izgalmasnak ígérkező dolgokat, így volt ez ezzel is.


A 20 eurós regisztrációs díjnak, az ingyenes webshopnak és hozzá járó ingyenes olasz nyelvű honlapnak köszönhetően egyre többen érdeklődtek az üzleti lehetőség iránt, ami nem is csoda! Ha valakinek megvan a motivációja, lelkesedése, és hajlandó munkát is belefektetni a DXN-be, szép sikereket lehet elérni, minimális befektetéssel.


10420017_879441622071857_1702841769080604966_n


Amit tudni kell az olaszokról: ők nagy kávé-ivó nemzet! :) A nap legfontosabb pillanata a kávé, amit rituális jelleggel fogyasztanak. Míg Magyarországon a vacsora után megkérdezik, hogy ’Egy kávét?’ és a válasz egy egyszerű ’Igen!’, addig ott a kávénak rengeteg típusa ismert: espresso, caffé macchiato, caffé decaffeinato, americano, caffé corretto, caffé ristretto, doppio, és így tovább.


  vicces_olasz_kávé


Voltak bennem kétségek, hogy ez a nagy kávé-ivó nemzet hogyan fogadja majd a DXN ganodermás kávéit, de boldogan vettem tudomásul egy idő után, hogy a temékek nagy sikernek örvendenek azok körében, akik egyszer kipróbálják, megkósolják. Egyrészt a minőségi alapanyagok miatt egy kellemes ízhatás jön létre, másrészt majdnem azonnal érezhető a szervezetre gyakorolt jótékony hatása a ganoderma kivonatnak köszönthetően. Többeknek nagy örömöt szerzett az, hogy újra ’rászokhattak’ a kávéra azok után, hogy évekig nélkülözniük kellett a normál kávét a kellemetlen mellékhatásai miatt.


Térjünk vissza a tavaly őszi időszakhoz…. Elkezdődött a munka, érkeztek az érdeklődők, és bővült a csapat… Ma már 300 körüli a regisztrált tagok száma, a fogyasztókat és az üzletépítőket együttvéve. Itt megnézhetitek az eddig sikereket elért olasz csapattársaimat. Óriási öröm az olasz csapattal együtt dolgozni, hatalmas energia, motiváció dolgozik bennük.


Ők Olaszországban vannak, én Magyarországon… mégis, hogyan lehet így együtt dolgozni, segíteni nekik…?


A mai modern technika szerencsére már lehetővé teszi, hogy különböző módokon tartsuk egymással a kapcsolatot, és mi számos eszközt használunk, hogy ez is sikerüljön is. A távolból, virtuálisan segíteni, motiválni, együtt dolgozni természetesen nem olyan, mintha mindenki egy városban lenne. A DXN-nél, globális cégről lévén szó, szerencsére a virtuális együttműködés nem újdonság. A világ különböző részeiről lehetnek csapattagjaink és a cég által biztosított online segítőeszközöknek köszönhetően a közös munka nem is olyan nehéz. Ami egy óriási lehetőséget, sőt motivációt jelent a nyelvgyakorlásra, nyelvfejlesztésre, és akár a nyelvtanulásra is! Nagyon örülök, hogy a közös munka során használhatom az olasz tudásomat, még akkor is, ha néha kicsit kopott, néha kicsit hibás, a lényeg, hogy minden nap tanulok valami újat, és nem csak nyelvileg, de az olasz gondolkodásról és kultúráról is. Hatalmas élmény ennyire közelről belelátni egy másik nemzet gondolkodásmódjába, főleg így, hogy nem abban az országban élek. Mindezek során barátságok alakulnak ki, ami miatt a DXN számomra 'inkább egy olyan szabadidőmben végzett tevékenység, ami sok örömöt ad, rengeteget tanulok belőle és élvezet csinálni, mint szigorú értelemben vett munka, kötöttségekkel’.


Manapság sokan keressük az értéket az életünkben, fiatalok vagyunk, még tele energiával, tudásvággyal, és tenni akarással. Szeretnénk kiteljesedni, a képességeinket, az idáig megszerzett tudásunkat és tapasztalatunkat használni a legkülönbözőbb módokon.


A DXN szabad teret ad, engedi, hogy kibontakozzunk, kiteljesedjünk, kreatívak legyünk, embereknek segítsünk, értéket adjunk, értéket teremtsünk.

 

Ha szeretnél ilyen, és hasonló élményeket átélni, csak bátorítani tudlak! :) Sőt, nagyon szívesen mesélek még, ha felveszed velem a kapcsolatot itt.

 

Biztosan merem állítani, hogy mindannyiunkban olyan lehetőségek szunnyadnak, amiket kár lenne veszni hagyni, ezeket a felszínre kell hozni, majd az így átélt pillanatokat élvezni.

A DXN hatalmas fejlődési lehetőséget nyújt, ha valakiben dolgozik a tettvágy, a belső motiváció, hogy valamit alkosson, értéket teremtsen, és adjon. Az ehhez szükséges támogatás és segítség pedig adott (az emberi tényező része a DXN-es csapatban, akik nagyon segítőkészek, a technikai része pedig biztosított az ingyenesen weblapok, webshopok, és egyéb online eszköz által).


Itt tudsz többet olvasni a DXN által forgalmazott termékekről.

Itt tudsz többet olvasni a DXN üzleti lehetőségről.

Itt tudsz többet olvasni a ganodermáról, mely oly sikeressé teszi a termékeket.

Itt tudsz nekem írni. 

ABCD

PS: sok európai ország piaca nyitás előtt áll még, ki tart velem, hogy meghódítsuk őket :)? (pl. Anglia, Írország, Svédország…)


 

jún

4

ganozhi-toothpaste_255

Ganoderma lucidumot évek óta használják a hagyományos kínai orvoslásban. Szépirodalmi források bizonyítják jótékony hatását, mint a gyógyászatban használt gombafaj. 

A Ganoderma lucidum tartalmú fogkrém gombaölő hatását vizsgálta, három, a szakmában elismert és kiemelkedő professzor:

Arati Nayak M.D.S.

Rangnath N. Nayak M.D.S.

Kishore Bhat M.D.


 

A tanulmány célkitűzése: 

Egy Ganoderma lucidum tartalmú fogkrém különböző koncentrációinak tesztelése és a Candida albicans elleni gombaölő hatás felmérése.

A fogkrém a vizsgálat során gombaölő hatású /antifungális/ tulajdonságokat mutatott. Az eredmények részletesen olvashatók a tanulmányban, sőt még több kutatási területen való vizsgálatát javasolják.

Egy fogkrém, ami nem csak hatékonyan tisztít és fluoridot sem tartalmazz, hanem védelmet is biztosít a különböző fertőzések ellen.

 

A tanulmány a Journal of International Oral Health tudományos folyóiratban jelent meg 2010-ben. Letölthető közvetlenül a linkekre [ magyar angol ] kattintva.

 

Vagy online lapozható változatban itt tudod megnézni:

   Magyarul (kattints a képre)                            Angolul (kattints a képre)

DXN Ganoderma fogkrém                                  DXN Ganozhi Toothpaste

 

A DXN Ganozhi fogkrém nem tartalmaz szacharint, fluoridot és színezőanyagokat, csak jó minőségű ganodermakivonatot, mentolt és borsmenta olajat. Hatékonyan tisztítja a fogakat, kellemes ízt hagy a szánkban.

 

Megrendelem

 


Hogyan tudsz regisztrálni a DXN törzsvásárlói rendszerébe?

 

 

Hogyan tudsz rendelni és vásárolni DXN termékeket?

máj

21

DXN ganodermás masszázsolaj

2013.05.21 - kedd

Jól esne egy igazán pihentető és lazító masszázs?


Miért is szoktak járni masszázsterápiára?

 

 • Fájdalom leküzdése érdekében
 • Lazítás, feltöltődés
 • Stressz csökkentése
 • Merev, fájó izmok lazítása 
 • Sportteljesítmény fokozása érdekében

 

 

Hogyan teheted ezt még hatékonyabbá?

 

Gano massage oil - gano masszázs olajGano Massage Oil
Ganoderma-kivonatot tartalmazó masszázsolaj


 A legjobb minőségű pálma olaj és Ganoderma-kivonat tartalmával minden masszázs kitűnő kelléke. A pálmaolaj gazdag E-vitaminban, ami egy erős antioxidáns, mely képes csökkenteni a kártékony szabadgyökök számát a testben. Kortól és bőrtípustól függetlenül használható. Alkalmazható továbbá kisebb sérülések, égési sérülések, izomgörcsök esetén. Mivel természetes alapanyagokból készült, naponta alkalmazható akár érzékeny bőrre is.

 

Nettó térfogat: 75ml


Amit érdemes tudnod róla:

 

 • Természetes összetevőket tartalmaz: 30% Ganoderma kivonat és a 70% pálmaolaj
 • Gazdag antioxidánsokban: A- és E-vitamint, valamint béta-karotint tartalmaz
 • az E-vitamin elősegíti a bőr és a haj nedvességének megőrzését
 • fájdalomcsillapító hatású lehet,  a ganoderma helyi szinten hat, javítja a vérkeringést, és segít a tejsav felhalmozódás megszüntetésében, ami az izomgörcsök egyik fő okozója.
 • Nem  tartalmaz szalicilát, elkerülve annak káros, mérgező hatásait.
 • a Ganoderma gombában lévő adenozin javítja az izomtónust és az izomösszehűzódást. 
 • Alkalmas minden bőrtípusra és minden korosztály számára

 

 

 

Megrendelem

 


Hogyan tudsz regisztrálni a DXN törzsvásárlói rendszerébe?

 

 

Hogyan tudsz rendelni és vásárolni DXN termékeket?